Saturday, July 22, 2017

作文 (さくぶん、Essay) ---- デイブ

●好きな季節(きせつ)
富士山と しばざくら

初めに、アメリカと日本の季節は たしかに ちがいますから、私は二つ 好きな季節が あります。

アメリカでは 夏が私のお気に入りの 季節です。日本では 春(はる)が好きです。いくつか理由(りゆう)が あります。日本では、春が一番好きです。でも、じつは、ほかの季節は まだ見たことがありません。

しかし、そのいっぽう、本当に春が好きで、これまで 春のほうが夏より好きでした。春の時、色々なことが できます。例えば、ともだちと 花見に行けます。天気もちょうどいいです。特に 日本では 春の時、とてもきれいです。今年は ともだちと 花見に行って、桜を見ました。
レニア山

アメリカでは 夏が 気に入っています。アメリカの夏は あついですが、むしあつくないです。特に シアトルは 天気が ちょうど良いです。夏の時、シアトルでは 美しい(うつくしい)自然(しぜん)が 見られます。その自然(しぜん)の美しさで 有名(ゆうめい)な町です。

セントヘレンズ火山


● My Favorite Season
In the beginning, the seasons of America and Japan are definitely different, therefore, I have two favorite seasons. Summer is my favorite season in America. I like spring in Japan. There are several reasons.
Spring is my favorite in Japan. But, in fact, I have not experienced other seasons yet. However, on the other hand, I really like spring and I like spring better than summer so far.
I can do various activities in the spring. For example, I can go on a flower-viewing excursion with my friends. The weather is just fine. Especially in Japan, it is very beautiful in spring. I went to see the cherry blossoms with my friends this year.
I like summer in America. Summer in America is hot, but it is not humid. Especially in Seattle, the weather is just comfortable. In summer, beautiful nature can be seen in Seattle. It is famous for its natural beauty.

●アメリカンハンバーガーの作り方!

材料(ざいりょう)
                        ・ハンバーガーバン         
          ・ミンチ
        ・チーズ(なんでもいいけど、私のおすすめチーズはチューダーかペッ             パージャック)
        ・卵 一つ
        ・ソース(Worcestershine-ウスター)
        ・マスタード(辛い物(からいもの)が好きなら、ディジョン)
        ・塩(しお)とこしょう

作り方
1)ミンチは塩とこしょうを入れ、円く(まるく)する。
2)フライパンにパティを入れて、両面(りょうめん)を焼く。
3)目玉焼き(めだまやき)を作る。
4)できたら、皿に置きます。バンにマスタードを塗る(ぬる)。初めに、バン、パティ、チーズ、目玉焼き(めだまやき)、それからバンをのせて、出来上がり(できあがり)。

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